6.8.2008

Kohti Liettuaa

Location: Sidewalk Express, Riga, Latvia

Tiistaina jouduin hyvastelemaan Nooran linja-autoon, ja Ryanairin kyydilla kohti Helsinkia. Mutta sellaista elama on, Kulkurin on jatkettava matkaa, ja Kaunottaren omaa eloaan Suomessa.

Tahan valiin sopisi tarina kuinka tapasin Nooran:
Kuljin paamaarattomana Tallinnan katuja, ja livahdin bajamajaan tyhjentamaan rakkoani. Poistuessani onnistuin rikkomaan vetoketjun housuistani.. Kavelin viereiseen puistoon, pidellen kassia hajonneen housunetumukseni suojana, kun huomasin rinkkaan nojailevan tyton nurmikolla. Menin kysymaan lainaan linkkaria tai hakaneulaa housujen korjaukseen.. Ja nain tapasimme.

Mutta, siirrytaampa eteenpain. Lahdimme Henryn kanssa jatkamaan taas harkaparissa kohti uusia seikkailuja, ja hyppasimme junaan kohti Vaivaria. oli aika testata teltta ennen siperian armoille joutumista. keli oli mita otollisin telttaretkeen. Satoi ja tuuli. Saimme teltan kasattua kohtuullisen pienella vaivalla, enhan ollut ottanut sita edes paketistaan ennen tata. Yllatyksesi teltta oli tilava, ja me hukkapatkat mahduimme sisalle jopa kaikkien tavaroiden kanssa. Seuraava yllatys oli anttilan halpisteltan kohtuullinen vedenpitavyys. Pysyimme kuivina ja lampimina koko yon, juoden Latvialaista vodkaa lammikkeeksi ja laakkeeksi oireelleeseen ikavaan ja sydansuruun, ja Henry jaksaakseen paremmin katsella nousuhumalaista avautumistani..

Telttaretki oli suksee, ja aamulla hyppasimme junaan ja palasimme Riiaan. Ostimme liput yobussiin kohti Vilnaa, joten uusi suunta: Liettua

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Matti!

Sulla/teillähän menee viinaa yli sallitun rajan. Ei sitä saa koko ajan juoda. Pientä rajaaaaaa...!
t. siskolikka Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

Hei, paluu liettuaan... xD Menkää Klaipedaan ja etsikää SE tivoli!!!

"We need some motherfuckin' golfshoes around here!"

Ja ootko sä ollu viikkoakaan siellä pikku retkelläsi ja nyt jo tollasia reissuromansseja... poika perkele! xD

Keep up the good work!
M2