15.5.2008

Johdanto

Olen Matti ja tämä on matkapäiväkirjani.

Tätä kirjoittaessani olen 24 vuotias, vakituisessa virkasuhteessa kohtalaista palkkaa tienaava nuorimies. Asun mukavassa, tilavassa asunnossa kanta-Hämeessä ja odotan tulevaa heinäkuuta..
Mitä erikoista ensi heinäkuussa sitten on, joku saattaisi kysyä. Vastaus on alkava matkani.

Heinäkuuhun mennessä olen muuttanut maallisen omaisuuteni rahaksi, irtisanonut vuokrasopimukseni ja jättänyt kaikki nuo arjen velvoitteet mitä kuuliaisen veronmaksajan elämään kuuluu taakseni, ja suuntaan se vähä mukanani mikä reppuun mahtuu tutkimaan tätä palloa jota tallaamme, toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi.

Tämän blogin on siis tarkoitus olla kertomukseni tästä matkasta. Lisäksi se luonnollisesti toimii linkkinä Suomeen jääville ystäville ja perheelle, jotta he tietävät missä miäs kulloinkin kulkee.

Seuraavat pari kuukautta päivittelen blogia valmistelujen, reittisuunnitelmien (jotka ovat hyvinkin karkeita) ja yleisen tunnelmoinnin taholta!

Kiitos, ja hyvää kesänodotusta kaikille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nonih, ompa hyvä ku tekkiit tämmösen ni tietää misä päin maailmaa se äijä huiteleepi :)

Anonyymi kirjoitti...

ah, kuulinki jannelta mitä sulla on suunnitelmissa ja naamakirjasta linkin tänne löysin. innolla tuun lueskelemaan mitä sieltä maailmasta löytyypi :)

Anonyymi kirjoitti...

niin kati siis olin :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen 21v. mies ja löysin linkkisi pallontallaajista. Itselläni on karkeasti samanlainen suunnitelma, sillä erolla et oon lähössä liikkeelle elokuun tai syyskyyn puolella ja polkupyörä pääkulkuvälineenä. Reittikin menisi enemmän Itä-Euroopan kautta Arabi-maihin ja sieltä Aasiaan. Mutta pitää seurata blogiasi, saa nähdä jos itsekin saa jonkin tälläisen aikaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuullostaa! Pistähän linkkiä jos väsäilet blogia, niin voi seurailla pyöräilyn etenemistä, ja katsella jos löytyy vinkinpoikasta omallekkin reitille.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyykin seurailla tätä blogia, kun itellä lähtee samanlainen setti (joskin eri reittiä) käyntiin elokuussa.